2000 anul de debut al firmei SERVAL DOM, avand ca obiect de activitate comertul cu piese auto si accesorii auto. Deviza noastra: SERVAL – PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE a fost motorul si vectorul de dezvoltare dinamica a firmei. Ne-am impus pe piata de profil printr-o mare diversitate sortimentala, printr-o mare capacitate de a oferi piese greu de procurat, o permanenta flexibilitate si adaptare la cerintele tot mai riguroase ale pietei.

Puternica echipa de vanzari beneficiaza de programe de pregatire continua si este bine organizata pe activitati si departamente. Conducerea firmei coordoneaza in mod profesionist si operativ un colectiv gata sa va deserveasca si sa va ofere cele mai bune solutii pentru cresterea vanzarilor dvs.

Prin reteaua de distributie proprie acoperim integral teritoriul tarii realizand un nivel inalt de disponibilitate, livrari prompte si rapide, avand o echipa tânară, dinamică şi entuziastă, pregatită oricând să vă ofere suportul tehnic şi informaţiile necesare, dar cel mai important, piesele de care aveţi nevoie.

Inca de la inceput ne-am propus sa ne impunem pe piata romaneasca ca o alternativa la cererea tot mai mare de piese si accesorii auto, bazandu-ne pe experienta si profesionalismul angajatilor, dar si pe o riguroasa cercetare de marketing. Stocurile de marfa sunt gandite astfel incat sa se plieze pe cerintele pietei dandu-ne posibilitatea sa onoram in cel mai scurt timp orice comanda.

In prezent colaboram cu cei mai importanti producatori si dealeri atat din Romania cat si din strainatate incercand sa venim in sprijinul cerintelor in crestere ale clientilor nostri.

Principala noastra preocupare este permanenta îmbunătăţire a gamei de produse oferite clienţilor noştrii, cunoaşterea îndeaproape a nevoilor acestora şi satisfacerea celor mai pretenţioase cereri, prin practicarea unor preturi competitive.

Firma noastra a obtinut certificarea conform cerintelor standardului ISO 9001:2008, incepand cu anul 2006, urmarind sa asigure o calitate de varf serviciilor oferite (profesionalismul echipei, pregatirea agentilor de distributie, suport tehnic de varf oferit clientilor si calitatea marfii oferite).

Datorita cerintelor in crestere ale pietei si a interesului manifestat de clienti firma noastra intentioneaza sa activeze pe o gama variata de sectoare de distributie piese auto, urmarind o crestere accentuata a posibilitatilor de deservire a unor categorii foarte diversificate de clienti.

De curand datorita cerintelor pietei si a interesului manifestat de clienti am implementat o divizie de piese import si o alta pentru piese si accesorii de camioane.

© Copyright 2009 Serval DOM   Termeni si conditii - Firma web design - Site cu administrare

Valid CSS!